Verzendingen binnen België

Thuis of op het werk

Wij versturen uw pakketten snel en efficiënt naar u thuis- of werkadres en dankzij het opvolgingssysteem e-Tracker weet u op elk ogenblik waar uw pakket zich bevindt. Wanneer u afwezig bent krijgt u een briefje in de bus waarmee je het pakket later kan ophalen in een b-post kantoor in je buurt of kan kiezen voor een nieuwe aanbieding op het afleveradres.

Kostprijs voor levering thuis of op het werk is €6 en gratis vanaf een aankoopbedrag van €100
Levertermijn: 1 à 2 werkdagen

In een afhaalpunt

Met bpack@bpost van bpack kunt u uw pakket heel eenvoudig naar een PostPunt of postkantoor in uw buurt laten versturen. Zo mist u nooit meer de aflevering van uw langverwachte pakket en gaat u het ophalen waar en wanneer u dat zelf wenst. Dat is pas vrijheid!
U vindt de bpack@bpost punten in elk postkantoor, maar ook in een steeds groter wordend aantal PostPunten (boekhandels, benzinestations, supermarkten, enz.) Daardoor kunt u uw pakket laten afleveren waar u dat maar wenst: in uw buurt, dicht bij uw werk, vlak naast of in uw favoriete winkel...

Kostprijs voor levering op een afhaalpunt is €6 en gratis vanaf een aankoopbedrag van €100
Levertermijn: 1 à 2 werkdagen

In een pakketautomaat

U kan er ook voor kiezen om uw bestelling in een bpost pakketautomaat (bpack 24/7) te laten bezorgen. Op deze manier kan u 24 uur per dag, 7 dagen op 7 uw pakketje ophalen bij een pakketautomaat van uw keuze. Bezorging in een pakketautomaat van bpost is enkel mogelijk indien u een bpack 24/7 account hebt. U kan u gratis voor deze dienst inschrijven op www.bpack247.be
Zodra uw bestelling in de bpost pakketautomaat van uw keuze is aangekomen ontvangt u een e-mail en een sms van bpost. Na ontvangst van deze e-mail hebt u 5 dagen de tijd om uw bestelling op te halen. Houd er dan rekening mee dat u hiervoor uw bpack 24/7 gebruikersnummer (vermeld in uw bevestigingsmail en op uw gebruikerskaart) en uw pincode (vermeld in uw bevestigings-sms) nodig hebt. Als u het pakket niet ophaalt, wordt uw bestelling automatisch aan ons teruggestuurd.

Kostprijs voor levering in een pakketautomaat is €4 en gratis vanaf een aankoopbedrag van €100
Levertermijn: 1 à 2 werkdagen

Internationale verzending

Naar Nederland en Luxemburg

Kostprijs voor levering aan huis of op het werk is €6,50 en gratis vanaf een aankoopbedrag van €200
Levertermijn: 3 à 4 werkdagen

Naar Duitsland, Frankrijk en Groot Brittanië

Kostprijs voor levering aan huis of op het werk is €9,90 en gratis vanaf een aankoopbedrag van €250
Levertermijn: 4 à 5 werkdagen

Naar Spanje

Kostprijs voor levering aan huis of op het werk is €17,00
Levertermijn: 7 à 8 werkdagen

Naar Italië

Kostprijs voor levering aan huis of op het werk is €17,00
Levertermijn: 4 à 5 werkdagen


Accepteren

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.