Ons bedrijf

The Guitar Bar is een unieke gitaarspeciaalzaak voor zowel de totale beginner als de doorwinterde professional .   Gitaarspecialisten achter de toonbank, vakkundige reparaties en onderhoud,  en een eigenwijs aanbod voor wie afknapt op onpersoonlijke mega-ketens en online supermarkten.

The Guitar Bar is een gitaarwinkel, een service-atelier en een koffiebar in één. In het centrum van Antwerpen, vlakbij de Grote Markt en De Muze. Wij verkopen gitaren waar je best van mag houden en bieden een no-nonsense service voor een eerlijke prijs.

Je kan vaktijdschiften inkijken die je in de doorsnee krantenwinkel moeilijk vindt, en je leert bij ons nieuwe zielsverwanten kennen. Op een originele plek, in een relaxte sfeer en met een koffie in de hand.

Het aanbod is breed, soms minder voor de hand liggend, maar in elk geval bijzonder: wij kopen en verkopen zowel nieuw en tweedehands als vintage.

The Guitar Bar, vlakbij de Grote Markt en de Muze. Niet de grootste. Wél de leukste.

Ons team

over-ons

Dries D’Haese en Walter Broes vonden het jammer dat in Antwerpen zoveel muziekwinkels verdwenen zijn. Ze richtten er dus zelf een op. Niet zomaar een muziekwinkel maar een gitaarwinkel, -atelier en koffiebar samen!

Het aanbod is buitengewoon, inclusief koffie, taart en gebak.

Ervaringen

Ik speel al 52 jaar gitaar en ik heb al over honderden versterkers gespeeld. De Quilter Aviator Gold is echt een van de weinige transistor amps waarvan de karakteristiek zowel in clean als overdrive heel dicht in de buurt van een goede buizenamp komt.

Bedankt voor de snelle verzending en de prettige mailcontacten.

M.W.Heerlen.

---

Before you think this is a rowdy dive you won't be allowed into without a leather jacket:
the Guitar Bar is a guitar shop and coffee bar all rolled into one.  Here you'll find rare guitars and, if you're lucky, run into a famous Antwerp musician sipping at his espresso while his guitar is patched up in the workshop.

----

Where is this wonderful place ?

----

dit lijkt me een bar om even binnen te wippen ....om dan lang te blijven plakken..

----

Life can be That simple !! lol !

---

Volgende keer komen we een bakkie doen... (Dat is haags voor koffie drinken)

---

Gitaarwinkel en koffiebar in één, dit moet je zien!

---

“This is my place to go for tune ups, set ups and repairs.”

---

“Helpful, friendly, knowledgeable, NOT pushy, relaxed, and full of experts.”

---

Misschien niet echt rock 'n roll maar wel erg gezellig.... (Het Nieuwsblad)


Accepteren

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.